logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Profesionální průchozí detektory kovů Garrett PD 6500i vhodné pro firemní účely

Rámové detektory kovů slouží ke kontrole osob pří vstupu, a při výstupu např. z pracoviště. Tento druh kontroly je zejména užitečný v továrnách, kde je nutno zabránit odnášení odcizených předmětů.

Rámové detektory mohou tedy sloužit i pro kontrolu zaměstnanců, a tento druh zařízení bude mnohem účinnější než ruční detektor kovů, hlavně z toho důvodu, že umožní a urychli bezkontaktní kontrolu většího množství osob. A jelikož je nesmírně důležité zajistit zaměstnavatelem, aby během kontroly byla dodržena ochrana osobnosti, prohlídky zaměstnanců musí být prováděny takovým způsobem, aby nedocházelo k porušování občanské cti a lidské důstojnosti. Kromě toho nelze opomenout, že zařízení musí splňovat přísné bezpečnostní normy a zajistit spolehlivý provoz.

Rám Garrett PD 6500i splňuje tyto přísná pravidla, která platí dokonce na všech amerických letištích a konstrukce rámu umožňuje detekci celkem 33 zón v celém zařízení. Specifikace rámu proto poskytuje přesné zaměření hledaných předmětů. Kromě základních funkcí, detekční rám je vybaven nastavení citlivost pro každou zónu nezávisle pro lepší vyladění a upřesnění skenování. Obsluha detektoru nevyžaduje pokročile znalostí, ani složitou interpretace výsledků, které jsou prezentovaný velice jednoduchým a jednoznačným způsobem. Použití, montáž a nastavení jsou snadná a navíc lze využit automatické kalibraci. To vše činí detekční rám Garrett PD 6500i perfektním prostředkem pro bezkontaktní kontrolu osob.
Vice podrobností najdete v technické specifikaci Garrett PD 6500i.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.