logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Alkohol tester vhodný pro firmy aneb iBlow

Alkohol na pracovišti je problémem mnoha zaměstnavatelů. Bohužel mnoho zaměstnanců pije alkohol v nadměrném množství. Alkohol tester iBlow umožňuje přesné a rychle kontroly.

U stavebních firem, přesné a rychlé kontroly na pracovišti jsou obzvlášť důležité. Pravě proto alkohol tester se stal nepostradatelným pomocníkem zaměstnavatelů. Podívejte se na model iBlow, který bude vhodný pro kontroly hladiny alkoholu u zaměstnanců.

Alkohol tester iBlow je určený k bezkontaktnímu testování, proto je vhodný pro kontroly zaměstnanců. Průkopnickým řešením je elektrochemické čidlo vyrobené v technologii FastScan 4.0, které umožňuje velmi rychle měření. Na výsledek stačí počkat pouze 4 sekundy. Alkohol tester iBlow je zároveň přesný, ukazuje výsledek testu s přesností až 0,01 ‰. Důležitou funkcí je práce v pasivním režimu, díky čemu můžeme testovat výpary z obalů s tekutinou všeho druhu. Jak poznáme výsledek testu? Signalizační lampička v závislosti na výsledcích testování změní barvu, kromě toho v přední části alkohol testeru se nachází malý LCD displej, který zobrazí výsledek provedeného testování. Díky zvlněné gumě na rukojetí, zařízení se dobře a pevně drží v ruce.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.