logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bezpečnostní bezdrátová kamera Reolink Go GSM LTE 4G

Bezdrátová kamera Reolink Go GSM LTE 4G umožňuje účinné venkovní sledování stavby. Jednoduchá montáž, globální náhled na živo, poplach a noční přísvit zaručují pohodlnou a nenápadnou ochranu stavby.

Ochrana majetku na stavbě není snadná. Bohužel krádeže působí velké ztráty. Krade se všechno, například stavební nářadí, čerstvě zasazená okna nebo dokonce kotly.Bezpečnostní bezdrátová kamera Reolink Go GSM LTE 4G spojuje výhody různých typů zabezpečovacích systémů.

Kameru můžeme upevnit na libovolné místo bez ohledu na připojení k elektrické síti. Velkou výhodou je široký úhel záběru 120°, který ve spojení s infračervenými diodami zajistí ostrý obraz jak ve dne, tak v noci. Díky GSM modulu obraz můžeme sledovat z libovolného místa na zemi. Vzdálené sledování umožňuje aplikace, která je dostupná pro telefony a tablety se systémem Android a iOS a pro osobní počítače. Kromě přenosu náhledu na živo, aplikace dovoluje spravovat funkce zařízení, dostávat oznámení, uskutečňovat obousměrnou hlasovou komunikaci a nahrávat vlastní oznámení namísto sirény. Zařízení se vyznačuje dlouho výdrží akumulátoru, který postačí na 3 měsíce nepřetržité práce. Ke kameře můžete připojit solární panel, který zajistí neomezenou dobu práce. Nahrané soubory jsou ukládány na MicroSD kartu s maximální kapacitou 64 GB. Po zaplnění karty jsou staré soubory automaticky nahrazeny novými, zajistí se tak nepřerušená práce zařízení. Kamera se stupněm krytí IP65 je vyrobena z materiálů, které jsou odolné vůči vlhkosti a náročným atmosférickým podmínkám.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.