logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Alkohol tester Dräger Alcotest 4000 pro zaměstnavatele

V České republice alkohol na pracovišti je problémem mnoha firem. Bohužel 1 100 000 Čechů pije alkohol v nadměrném množství. Alkohol tester Dräger Alcotest 4000 umožňuje rychlé a přesné kontroly.

V zaměstnáních, kde jde o životy lidí nebo o materiální škody, jako například u stavebních firem, přesné a rychlé kontroly zaměstnanců jsou obzvlášť důležité. Pravě proto alkohol tester se stal nepostradatelným pomocníkem zaměstnavatelů. Poznejte model Dräger Alcotest 4000, který bude vhodný pro kontroly hladiny alkoholu u zaměstnanců.

Alkohol tester Dräger Alcotest 4000 pro zaměstnavatele je vybaven vysoce kvalitním elektrochemickým čidlem DrägerSensor. Autorské řešení poskytuje vysokou rychlost a spolehlivé měření v rozsahu od 0 do 5.00 ‰. Doba měření činí cca 3 s (při hladině 0,00 ‰) nebo 10 s (při hladině 1,00 ‰). Dalšími výhodami jsou historie až 400 měření a vestavěné hodiny, které ukazují dobu do další kalibrace. Tento model je skvělým řešením pro podnikatele, kteří chtějí pořídit kvalitní zařízení od renomovaného výrobce.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.