logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Potřebujete elegantní řešení pro zachycení pádu? My ho máme.

Při navrhování záchytného systému uvažujeme nad možnými situacemi, při nichž hrozí riziko pádu z výšky*. Tímto stylem vznikl jeden z našich nejelegantnějších výrobků značky ROOFIX.

*nebo do hloubky

Řeč je o Bodíku. Nenechte se zmást jeho roztomilým vzhledem, prošel testováním a bez obtíží se vyrovná všem našim kotvicím bodům určeným pro jednu osobu. To znamená, že snese váhu 1,2 t (to odpovídá síle 12 kN, která na bod působí).

Už když jsme tento produkt zařazovali do produktového katalogu, věděli jsme, že vzbudí zájem předně tam, kde je zapotřebí dosáhnout nenápadnosti. Skvěle se hodí například na jeřábové dráhy (v kombinaci s nerezovým lanem) anebo na riziková místa, kde by neměl vzbudit pozornost, např. do vnitřních prostor.

Kromě páru matiček a šroubů, čtyř podložek (a samozřejmě nějakého toho „vercajku“) není ke kotvení pomocí svírání nic potřeba.

Kotvení do ocelové konstrukce se zpravidla řeší pomocí svírání,“ vysvětluje Aleš Kořínek, který v ROOFIXu řídí montážní tým. „U ostatních kotvicích bodů jde nicméně o sloupky s okem, kterých si běžné oko všimne, zakázky na Bodík tak chodí z míst, kde je výhodou, že se ‚ztratí‘.

Až zase někam příště poletíte, schválně se podívejte, jestli náš Bodík neobjevíte. Divili byste se, kde všude ho najdete.

Zaujal vás náš záchytný systém ROOFIX anebo zvažujete spolupráci? Ozvěte se.

Chci více info


ROOFIX
logo ROOFIX

Český certifikovaný výrobce střešního záchytného a zádržného systému proti pádu osob ROOFIX. Nově prodáváme i vybavení pro práci ve výškách. Nabízíme tak komplexní ochranu při práci ve výškách. Smyslem naší práce je zajistit bezpečný pohyb a práci na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.