logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výhody integrace klíčového hospodářství a přístupového systému

Klíčové depozity umožňují efektivní a ekonomickou správu klíčového hospodářství. Jsou nasazovány pro zvýšení zabezpečení zejména kontrolu pohybu klíče,minimalizaci rizika ztráty klíče a dalších výhod.

Reklama

Výhody integrace klíčového hospodářství a přístupového systému

Elektronické přístupové systémy jsou dnes běžně využívány pro kontrolu vstupu osob. Dveře vybavené přístupovým systémem jsou obvykle osazeny i zámkem s klíčovou vložkou nebo jiným mechanismem, který umožní otevření klíčem.
Přístupový systém a klíčové hospodářství se vzájemně doplňují z hlediska přístupu do chráněných prostor a mají řadu obdobných vlastností.

Výhody integrace:
  • Ekonomické výhody - využívání jednoho integrovaného systému, snížení administrativní zátěže při správě klíčů, karet a dalších identifikátorů; snížení nákladů na obsluhu; minimalizace rizika ztrát klíčů a tím snížení nákladů spojených s výměnou klíčů.
  • Zvýšení zabezpečení a provozně procesní přínosy - rovnocenný přístup k řízení přístupových oprávnění a přístupu ke klíčům, společné reportování událostí z přístupového systému a klíčového hospodářství; snadný a rychlý audit přístupových oprávnění v přístupovém systému a klíčovém hospodářství; přehled o přístupech/vyjmutí a vrácení klíče v reálném čase a v jenom systému; možnost provázání klíčového hospodářství a přístupového systému například tak, že osobě není povolen odchod z pracoviště, pokud má vypůjčený klíč; snížení rizika zneužití klíče nebo ztrátě klíče mimo objekt.

Přístupový systém a klíčové hospodářství integruje systém EISS.
EISS je integrovaný zabezpečovací, přístupový, kamerový, docházkový, návštěvní systém s integrací klíčového a předmětového hospodářství a s vazbou na požární signalizaci a další systémy chytrých budov.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.