logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fotopast pro stavební firmy Covert® Special Ops Code Black 3G

Fotopasti se uplatňují v mnoha oborech, také ve stavebnictví. Stavební firmy často musí ponechat na území stavby hodnotné věci. V případě odhalení zloděje fotopast nás na tuto situaci ihned upozorní.

Fotopast pro stavební firmy Covert® Special Ops Code Black 3G

Krádeže na stavbách už nikoho nepřekvapí, vyvolávají ale značnou nespokojenost stavebních investorů a firem, kterým kvůli tomu vznikají nemalé ztráty. Krade se všechno, například stavební nářadí, čerstvě zasazená okna nebo dokonce kotly. Zajištění staveniště představuje dosti problematické téma. V záplavě nabídek monitorování, poplachů a jiných zařízení najít efektivní způsob není snadné. Řešením, které v sobě spojuje nejvíce výhod je fotopast. Malé zařízení s maskovacími barvami můžeme instalovat kdekoliv na stavbě. V okamžiku vstupu na území čidlo odhalí pohyb a fotopast pořídí fotografii nebo začne nahrávat video. Zaregistrovaná data se také zapisují na kartu. V případě chycení narušitele nám mohou posloužit jako důkaz v řízení.

GSM fotopast Covert® Special Ops Code Black 3G je moderní řešení sloužící k dlouhodobému monitorování v jakýchkoliv atmosférických podmínkách po celý den a v noci.

Nejdůležitější vlastnosti fotopasti:

  • GSM/3G modul k odesílání záznamu jako MMS/e-mail
  • Výkonné IR osvětlení pro noční vidění
  • PIR čidla - detekce pohybu
  • Ovládání pomocí SMS
  • Harmonogram nahrávání
  • 6 měsíců provozu v pohotovostním režimu
  • Velmi rychlá reakce - max. 1,2 sekundy

Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.