logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odstartovala spotřebitelská soutěž stavební chemie Ceresit

Značka Ceresit pokračuje v oficiálním sponzoringu MS v hokeji i na letošním šampionátu ve Švédsku a Finsku (3.–19. 5. 2013 ve Stockholmu a Helsinkách). Sponzoring hokejových mistrovství světa se u obchodních partnerů i zákazníků setkal s mimořádně příznivým ohlasem a i proto bude průběh hokejového svátku opět provázet řada zajímavých marketingových aktivit.

Reklama

Ceresit spotřebitelská soutěž vizuál

Hlavní letošní aktivitou na podporu prodeje produktů Ceresit bude tradiční spotřebitelská soutěž společnosti Henkel ČR s mottem „Buď u toho. Buď ve hře!“, která odstartovala 1. března a skončí 19. května 2013.

Princip soutěže je velmi jednoduchý – stačí koupit jakýkoliv výrobek značky Ceresit a v den nákupu nebo nejpozději následující den zaslat SMS odpověď na soutěžní otázku (budete vědět, po kolikáté už je Ceresit oficiálním sponzorem MS v hokeji?), své jméno a datum a čas nákupu. Soutěž je rozdělena do 11 kol a vítěz každého z nich si odnese buď hlavní výhru nebo hokej Stiga (7×) či hrací konzoli Playstation 3 Superslim (3×).

Hlavní výhrou je zájezd pro dvě osoby do Stockholmu včetně dvou lístků na zápas základní skupiny Česko-Švédsko, který se bude konat 4. května 2013.

Začátkem dubna pak odstartuje TV kampaň na podporu prodeje fasádních systémů Ceresit Ceretherm, kterou v květnu u vybraných zápasů hokejového mistrovství vystřídá TV spot na podporu spárovacích hmot a silikonů Ceresit s novou generací receptury MicroProtect s trojitou ochranou proti plísním.

Pro příznivce hokeje bude připraven opět známý webový portál www.pojedfandit.cz, věnovaný hokejovému šampionátu. Návštěvník tady najde nejen informace o soutěži, výhercích a aktuální přehled sportovního dění (výsledky jednotlivých zápasů, herní plány apod.), ale i užitečné zprávy z místa konání. Nebudou chybět ani zajímavé ankety, kvízy a on-line hry včetně oblíbené Ceresit ligy. Soutěž i hokejový portál budou komunikovány v místech prodeje informačními letáky, regálovými poutači a dalšími výstupy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.