logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Dům jedním tahem představí na FOR ARCHu nové modulární domy i možnost ušetřit 125.660 Kč

Na stavebním veletrhu For Arch, který se letos koná od 19. do 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA, představí Dům jedním tahem (DJT) nové modulární domy z keramického betonu pro rekreaci i celoroční bydlení. Nebudou chybět oblíbené 3D prohlídky rodinných domů ani lákavá akční nabídka.

Dům jedním tahem už více než 20 let vyrábí a montuje kvalitní rodinné domy z velkoplošných dílců z lehkého keramického betonu (Liaporbetonu). Jejich domy v sobě kombinují ty nejlepší vlastnosti montovaných domů a pevného dlouhověkého materiálu. Rychlost výstavby je podobná jako u dřevostaveb, výsledkem je ale dům z pevného odolného materiálu s nízkými energetickými nároky a velmi dlouhou životností. Díky Liaporbetonu je navíc v domě příjemné klima v zimě i v létě.

Nové modulární domy

Vloni představil Dům jedním tahem propracované virtuální 3D prohlídky svých typových domů. Všech 20 domů z aktuálního katalogu si můžete bez nutnosti opustit stánek DJT prohlédnout i letos. Letošní novinkou jsou ale nové modulární domy pro rekreační i celoroční bydlení. V novém katalogu je pro vás připraveno hned 12 základních modulárních staveb, mezi nimiž nechybí rodinné domy, rekreační domky, provozovny nebo garáž.





Akční nabídka pro návštěvníky FOR ARCHu

Pro návštěvníky FOR ARCHu, které osloví nabídka montovaných Domů jedním tahem, je navíc připravena jedinečná nabídka, díky níž mohou ušetřit 125.660 Kč. Získají totiž zcela ZDARMA nejen typový projekt domu v hodnotě 49.610 Kč a průkaz energetické náročnosti budovy v hodnotě 6.050 Kč, ale také příspěvek 70.000 Kč na vyřízení stavebního povolení. Po skončení veletrhu již nebude možné tuto nabídku využít.





Navštivte DJT na stánku 2B11

Využijte jedinečnou příležitost potkat se osobně s obchodně-technickými poradci DJT a zeptat se na všechno, co vás k výstavbě domu zajímá, prohlédnou si interiér i exteriér všech typových domů ve 3D, vyzvednout si nový tištěný katalog a získat skvělou nabídku na váš nový domov. To vše na stánku 2B11 v hale č. 2 v areálu PVA EXPO PRAHA od 19. do 23. září.

Další informace a odkaz na vstupenky na For Arch ZDARMA najdete na webu www.dumjednimtahem.cz.



LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.