logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Webináře Beton University: Konstrukce a betony pro jejich zhotovení

Nestihli jste se přihlásit na letošní webináře Beton University, nebo Vám nevyhovoval daný termín a čas online streamu? Máte možnost zhlédnout webináře i zpětně!

Připravili jsme pro vás celkem šest dvouhodinových webinářů, které postupně probíhaly v období od května do června. Ve 12. ročníku Beton University jsme se věnovali dvěma tematickým celkům, a to Architektura v betonuKonstrukce a betony pro jejich zhotovení. Po registraci a přihlášení do svého účtu na webových stránkách Beton University máte nyní možnost zhlédnout všechny webináře zpětně i s možností vyplnění testu a dotazníku.

Záznamy webinářů Konstrukce a betony pro jejich zhotovení

Tři webináře tématu „Konstrukce a betony pro jejich zhotovení“ jsou zaměřené na navrhování a provádění betonových konstrukcí, bílé vany, UHPC, betony pro zakládání staveb a praktické příklady. Na závěr je připravena společná diskuze přednášejících.

  1. webinář Vodonepropustné konstrukce – BÍLÉ VANY
    Praktické informace pro navrhování a provádění staveb, betony pro bílé vany, příklady realizací.
  2. webinář Konstrukce a ultra-vysokohodnotné betony
    Specifikace a požadavky na beton, vysokohodnotné betony pro zesilování konstrukcí, příklady z praxe.
  3. webinář Konstrukce a betony pro zakládání staveb
    Navrhování a provádění staveb včetně složení betonu v různých podmínkách, praktické příklady.

Veškeré další informace o jednotlivých přednáškách, prezentujících a také publikace ke stažení a kontakty naleznete na stránkách www.betonuniversity.cz.


Beton University
logo Beton University

Dlouhodobý vzdělávací projekt Beton University, který organizuje skupina Českomoravský beton spolu se svými dceřinými společnostmi, byl vzhledem k epidemiologické situaci v předešlých dvou letech omezen. V letošním roce jsme se rozhodli semináře opět ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.