logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Revoluční tepelná řešení na MSV v Brně: Schwank představuje inovace

Na jubilejním 65. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně se společnost Schwank představuje jako lídr v oblasti energeticky účinných tepelných řešení.

Na jubilejním 65. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně se společnost Schwank představuje jako lídr v oblasti energeticky účinných tepelných řešení. Se zastoupením ve více než 40 zemích světa přináší na trh špičkové technologie.

Vodíková revoluce v průmyslovém vytápění

Hlavní hvězdou expozice je průmyslový zářič geniumSchwank. Tento unikátní produkt je prvním svého druhu, který může standardně využívat 100% vodík jako palivo. Vodík je považován za palivo budoucnosti, a díky této inovaci mohou průmyslové podniky hladce přejít ze zemního plynu na vodík. Tento krok nejen snižuje emise CO2, ale také přináší značné finanční úspory.

HVLS ventilátor MonsterFan

Dalším vrcholem expozice je HVLS ventilátor MonsterFan. S průměrem až 73 metrů je MonsterFan schopen vytvořit příjemné pracovní prostředí při minimalizaci nákladů. Tento ventilátor je ekologickou alternativou ke klimatizaci, což přináší další úspory energie a snižuje ekologickou stopu.

Nejvýkonnější elektrický zářič eSchwank S-18000

Schwank také uvádí na trh eSchwank S-18000, nejvýkonnější průmyslový elektrický zářič ve své kategorii. Tento zářič je navržen pro ekonomické a komfortní vytápění velkých průmyslových budov s minimálními provozními náklady. Jeho instalace a údržba jsou snadné, což dále přispívá k jeho ekonomické výhodnosti.


Návštěvníci jsou srdečně zváni k návštěvě stánku Schwank, kde se mohou seznámit s těmito revolučními produkty a konzultovat své potřeby s odborníky společnosti.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.