logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Regulační systém Access 5.0 s Wifi a Bluetooth

Revoluční pokrok našich vzduchotechnických jednotek. Nejnovější verze přináší pokročilé funkce a významná vylepšení, která zajišťují maximální efektivitu řízení a optimalizaci jednotek Topvex a Geniox

  • Moderní grafické uživatelské rozhraní: Poskytuje intuitivní a uživatelsky přívětivé rozhraní, které výrazně zjednodušuje ovládání a monitorování jednotek.
  • Bezdrátová komunikace prostřednictvím aplikace Access Connect: Umožňuje bezproblémové připojení a dálkové ovládání jednotek pomocí mobilních zařízení, což zvyšuje flexibilitu a pohodlí uživatelů.
  • Časové plánování: Umožňuje precizní kontrolu nad provozem jednotek, což vede k optimalizaci jejich výkonu a energetické účinnosti.
  • Bohaté funkce Access Application Tool: Nástroj nabízí komplexní průvodce konfigurací, snadné aktualizace, zálohování a obnovení systému, živá data, vývojové diagramy, energetické přehledy a další nástroje pro efektivní správu a optimalizaci.
  • Integrovaná podpora pro připojení k BMS/SCADA: Podpora komunikace prostřednictvím protokolů Modbus a BACnet B-BC umožňuje snadnou integraci se systémy řízení budov, čímž se zajišťuje široká kompatibilita a jednoduché propojení.

Systemair Access 5.0 významně zvyšuje efektivitu a uživatelský komfort, přičemž nabízí rozšířené možnosti integrace a správy vzduchotechnických jednotek, což představuje zásadní posun v oblasti řízení vzduchotechniky.

Jsme na Vaší straně již 50 let!

Více informací


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.