logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Wilo obdrželo nejvyšší ocenění EcoVadis. Za udržitelnost získalo platinovou medaili

V rámci letošního hodnocení udržitelnosti byla společnost Wilo vyznamenána prestižní platinovou medailí od EcoVadis. Jedná se o nejvyšší možné ocenění, které bylo možné získat.

Platinová medaile od EcoVadis
Platinová medaile od EcoVadis

EcoVadis je jedním z největších mezinárodně uznávaných hodnotitelů udržitelnosti firem a podniků. Tato ratingová agentura každoročně hodnotí více než 100 tisíc společností a zhruba jen jedno procento z nich je oceněno platinovou medailí.

Společnost ji získala především za celkový přístup k udržitelnosti, která je pro Wilo jednou z nejdůležitějších strategických priorit. Vysoce hodnocená byla také uhlíková neutralita, kterou dosáhly její evropské výrobní závody. Společnost oproti minulému roku obdržela ještě vyšší hodnocení v kategorii veřejných zakázek. Nadnárodní společnost Wilo působí v České republice od roku 1994, kde nyní chystá zásadní investice do solárních panelů a flotily elektromobilů. Kromě toho aktivně podporuje program pro výměnu starých, energeticky neefektivních čerpadel, což představuje klíčový krok ke snížení spotřeby elektrické energie v budovách. To přináší výhody jak pro uživatele, tak pro životní prostředí.

„Udržitelný rozvoj pro nás nepředstavuje pouze prázdnou frázi či nějakou nepříjemnou povinnost, ale je zásadním pilířem naší firemní strategie. Získání platinového ocenění v letošním roce je důkazem dlouhodobě seriózního přístupu celé společnosti k závazkům v oblasti udržitelnosti. A to i přesto, že se potýkáme s náročnými geopolitickými a geoekonomickými výzvami. Neustále usilovně pracujeme na dosažení našich dalších ambiciózních cílů. Ocenění od EcoVadis vnímáme jako potvrzení našeho úspěchu a vynikající reputace společnosti Wilo v oblasti udržitelnosti, čehož si skutečně velmi vážíme,“ vysvětluje Jan Cidlinský, výkonný ředitel WILO CS.

Více informací


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.