logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přijďte na ELEKTROTECHNICKOU VÝSTAVU Sonepar a zeptejte se nás na výhody větrání s rekuperací

Společnost ELEKTRODESIGN ventilátory, člen skupiny Soler Palau Ventilation Group, se po 2 letech vrací na výstavní plochu ČPP Arény v Hradci Králové u příležitosti konání Elektrotechnické výstavy 2023.

Naše společnost je partnerem pořadatele, velkoobchodu Sonepar, v oblasti vzduchotechniky a řízeného větrání s rekuperací.

Na již 28. ročníku Elektrotechnické výstavy se vám naši specialisté budou věnovat na výstavním stánku č. 70. Představí vám mimo jiné nejnovější přírůstek do rodiny rezidenčních rekuperačních jednotek, který zaručuje nejen čistý a svěží vzduch, ale i úsporu energie. Přijďte si prohlédnout lokální rekuperační jednotku RESPIRO N od společnosti Soler & Palau. Tato jednotka poskytuje průtok až 60 m3/h a je určena pro montáž do stěn. Ať už se rozhodnete rekuperační jednotku používat doma, v kanceláři nebo v dalších interiérech, RESPIRO N vám zajistí čerstvý vzduch a přispěje ke zdravému prostředí, ve kterém se budete cítit skvěle.

Ale to není všechno! Ukážeme vám novinky v nabídce decentrálních rekuperačních jednotek pro větrání rodinných domů a bytů , abyste se osobně mohli přesvědčit o jejich kvalitách. Na stánku také ukážeme oblíbený malý radiální ventilátor ECOAIR DESIGN přímo v provozu. Jeho design je výborným doplňkem pro každý moderní prostor. Přijďte si ho prohlédnout a přesvědčte se sami, jak funguje tento výkonný a zároveň tichý ventilátor.

Naši ochotní obchodní zástupci vám rádi odpoví na všechny vaše dotazy a pomohou vám vybrat řešení, které vám a vašim zákazníkům nejlépe vyhovuje.

Takže neváhejte, navštivte výstavu, zúčastněte se tomboly o zajímavé ceny a v neposlední řadě přijďte za námi na stánek č. 70! Těšíme se na setkání s vámi a na sdílení naší vášně pro čistý vzduch a moderní technologie.

tým ELEKTRODESIGN ventilátory

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Tato akce je pouze pro zvané zákazníky. Pokud jste zákazníci velkoobchodu Sonepar a pozvánku jste neobdrželi, kontaktujte svého obchodního reprezentanta, nebo napište na vystava@sonepar.cz.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.