logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Velkoobchod Memodo navazuje strategické partnerství se společností Daikin

Společnost Memodo oznamuje navázání spolupráce se specialisty na prémiová řešení vytápění a chlazení, firmou Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic.

Praha, Česká republika - Společnost Memodo, přední dodavatel komponentů pro fotovoltaiku a skladování energie, s hrdostí oznamuje navázání spolupráce se specialisty na prémiová řešení vytápění a chlazení, firmou Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic

Etablovaný velkoobchod na fotovoltaické komponenty Memodo rozšiřuje své porfolio o tepelná čerpadla. "Memodo jsme si vybrali za velkoobchodního partnera, protože ctí stejné hodnoty jako Daikin: Kvalitní produkty, fokus na vzdělávání partnerů, technickou podporu a profesionální přístup,“ řekl Vladimír Macháček, Residential Sales Manager společnosti Daikin.

Samozřejmostí je poskytnutí know-how v propojení tepelných čerpadel s fotovoltaikou. "Rozšíření portfólia vidím jako přirozený vývoj. Obnovitelné zdroje je potřeba využívat komplexně. Naši partneři mají nyní od nás k dispozici komponenty a know-how na další část energetického systému v objektech a to je topení. Jsem velmi rád, že jeden z hlavních partnerů je Daikin a velice se těším na dlouhodobou spolupráci." řekl Ing. Jonas Kasal, jednatel tuzemského Memoda.

Tuzemské instalační firmy mají nyní díky odbornému velkoobchodu přístup k rozsáhlému portfoliu produktů od firmy Daikin.

více informací o společnosti Memodo a produktech Daikin


Memodo s.r.o.
logo Memodo s.r.o.

Specializovaný velkoobchod s fotovoltaikou, tepelnými čerpadly a bateriovými systémy. Naším cílem je vybavit solární techniky a instalační firmy v Evropě všemi nezbytnými komponenty pro výrobu čisté energie!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.