logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vytápěcí jednotka Nevada JET HP

Vytápěcí jednotka Nevada JET HP - efektivní vytápění vysokých prostor průmyslového charakteru pomocí obnovitelných zdrojů energií.

Vytápěcí jednotky z řady Nevada JET HP jsou určené k efektivnímu vytápění vysokých prostor průmyslového charakteru pomocí obnovitelných zdrojů energií. Způsob ohřevu je řešen přes venkovní jednotku tepelného čerpadla s chladivem R410A. Jedná se systém vzduch-vzduch, který kombinuje provozně úsporné a zároveň účinné řešení požadavku na efektivní vytápění.

Popis systému:

Venkovní jednotka získává a přeměňuje energii z venkovního prostředí, následně ji předá prostřednictvím
potrubí s médiem vnitřní jednotce, která ohřátý vzduch dále distribuuje do vnitřního prostoru.
Obě jednotky jsou vzájemně propojené uzavřeným okruhem. Médium cirkulující v tomto okruhu má bod
varu hluboko pod -20 °C, a proto na rozdíl od vody nemůže zamrznout.

Vnitřní jednotka Nevada JET HP splňuje veškeré uživatelské nároky na optimální distribuci teplého vzduchu, minimální tepelnou ztrátu a plně automatizované řízení. Její funkce jsou nejlépe využitelné v průmyslových nebo skladovacích prostorech, s jejichž vytopením si standardní produkty neporadí.
Jednotka je vybavena výkonným EC ventilátorem a směrově nastavitelnými tryskami, které postupně
redistribuují teplý vzduch od stropu na úroveň podlahy. Vzduch proudí z trysek vysokou rychlostí, což vyvolává pohyb okolního vzduchu a ten je distribuován optimálně po celé místnosti. Díky velkoplošnému pokrytí tepla jednotkou Nevada JET HP je zapotřebí menší počet zařízení v daném prostoru než u konvenčních vytápěcích jednotek.

Více informací


Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.