logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Komfortní clona Li-Combi

Kombinovaný způsob ohřevu pro vyšší účinnost

Vzduchová dveřní clona Li-Combi představuje pokročilou radu komfortních clon Stavoklima. Jedná se o zařízení s kombinací vodního a elektrického ohřevu vhodné pro prostory, kde je kladen důraz na okamžitý výkon a zároveň je zde požadavek na energetickou úsporu. Nejčastější využití nachází v obchodních centrech s vysokou koncentrací lidí, bankách nebo restauracích.

V instalacích, kde muže dojít k tomu, že je teplota média ve srovnání s požadovaným topným výkonem příliš nízká, se doporučuje clona s kombinovaným ohřevem. Dveřní clona Li-Combi automaticky aktivuje sekundární elektrický zdroj vytápění, kdykoli teplota topné vody klesne pod optimální úroveň. To zajišťuje konstantní výstupní teplotu a udržení komfortních podmínek interiéru energeticky nejúčinnějším možným způsobem.

Clona Li-Combi je určena pro horizontální instalaci, samonosná konstrukce je vyrobena z pozinkovaného plechu standardně lakovaného barvou RAL 9010. Vzduch z interiéru je přiváděn do clony prostřednictvím čelní mřížky elegantního oblého tvaru, která je vyhotovena z tah okovu jemné struktury a plní zároveň funkci mikrofiltru.

Clona je osazena oboustranně sajícími EC radiální ventilátory, efektivní distribuce vyfukovaného vzduchu je zajištěna díky směrovatelným lamelám, které lze nastavit pro každý proud vzduchu zvlášť. Teplovodní výměník s rezervou výkonu je doplněn elektrickými průběžnými tyčemi, které automaticky ohřívají proud vzduchu na požadovanou výstupní teplotu.

Více informací


Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.