logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

COMPLETE CZ ROSTE!

COMPLETE CZ MEZIROČNĚ VYROSTL O 203%

31.3. 2022 jsme ukončili náš fiskální rok, který byl pro COMPLETE CZ velmi úspěšný. Získali jsme objednávky za 214 mil. Kč. Meziročně jsme vyrostli o 203 %.

Po náročném roce 2020, který byl významně ovlivněn covidovou pandemií se nám opět obchodně velmi dařilo a překonali jsme náš nejlepší rok 2019, ve kterém jsme získali historicky nejvyšší objem objednávek ve výši 169,8 mil. Kč. Oproti roku 2019 jsme vyrostli o 26,1 %. Je to náš velký úspěch, na který jsme hrdí.

Díky dlouhodobé spolupráci s našimi dodavateli a profesionálnímu porozumění potřeb našich zákazníků nabízíme profesionální a nejvhodnější technické řešení již dlouhých 20 let. Daří se nám zúročovat 20leté zkušenosti na trhu a našim partnerům neustále poskytujeme služby a řešení v duchu naší mise KLIDNÝ ŽIVOT. S NÁMI.

Přesto, že se nám obchodně velmi dařilo, museli jsme čelit problémům s termíny dodání zařízení a náhradních dílů. Výrobci řeší problémy s dodávkou komponent a dílů, což má za následek delší dodací termíny. I přes tyto nepříznivé vlivy děláme maximum, abychom našim zákazníkům dodali zařízení a náhradní díly co nejdříve, což je náročná výzva pro obchodní odd. a logistiku.

Děkujeme všem kolegům za profesionalitu, pracovní nasazení a chuť vyhrávat. Díky nasazení všech se nám daří růst a upevňovat naši pozici na náročném trhu.

Děkujeme Vám, našim partnerům za důvěru, které si velmi vážíme. Váš KLIDNÝ ŽIVOT. S NÁMI. je náš závazek.

Více informací


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.