logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Terasová markýza s možností do deště

Nová Terasová markýza PERGOLINO P3600 od společnosti STOBAG je ideální ochrana před sluncem a nabízí další venkovní prostor s velkou stínící plochou.

Nová terasová markýza PERGOLINO P3600 od společnosti STOBAG je ideální ochrana před sluncem a nabízí další venkovní prostor s velkou stínící plochou.

S novým, filigránovým designem dodá terasová markýza nejen vaší terase středomořský šarm, ale také vytvoří otevřenou a zároveň chráněnou atmosféru. Nový automatický uzamykací systém padacího profilu Maticlock® zajišťuje vysoké napětí látky.


Na přání integrované, smývatelné LED osvětlení, které vykouzlí atmosféru a požitek z terasy až do pozdních nočních hodin. Propracovaná robustní nosná konstrukce z hliníku a nosný profil pod vodicími lištami zajišťují vysokou stabilitu.


Systémy mohou být volitelně vybaveny vodními očky v přední části látky na odtok dešťové vody.
Naše doporučení: Dostatečný sklon a volitelně dodávaná vodoodpudivá látka s nataženým zadním dílem zajistí ještě lepší odvod dešťové vody.


Podpěry PERGOLINO P3600 jsou upevněny pomocí zemnících objímek, ve volitelně dostupném květinovém žlabu nebo podnožkách a poskytují tak potřebnou stabilitu - i když jsou vystaveny větru a nepříznivému počasí. Tenkou hliníkovou konstrukci terasové markýzy PERGOLINO lze sestavit pomocí posuvných podpěr, držáků a vodicích lišt. Díky integrovanému mechanismu plynové pružiny a novému pohodlnému automatickému zámku padacího profilu je látka neustále napnuta v jakékoli vytažené poloze.

Kromě standardního, výkonného elektrického pohonu, různé možnosti, jako je rádiové dálkové ovládání nebo senzory počasí, zvyšují vaše pohodlí při používání.

Terasová markýza


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.