logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Firma A-INVENT na virtuálním veletrhu TZBexpo

Pracovníci firmy A-INVENT budou celou dobu konání výstavy k dispozici na chatu a budou zodpovídat Vaše dotazy.

Vzhledem k celosvětové pandemii se mění hodně zažitých věcí a všichni se pokouší najít jiný způsob, jak spolu komunikovat a zůstat i nadále v centru dění. Jak všichni moc dobře víme, omezení se týká téměř každé činnosti a veletrhy s výstavami nejsou výjimkou.

Jelikož se letos na jaře nemohou konat tradiční výstavy a veletrhy, bude vytvořena interaktivní verze veletrhu AQUATHERM pod názvem TZBexpo. Firma A-INVENT s.r.o., výhradní dovozce decentrálních větracích systému značky inVENTer, se bude této výstavy účastnit a doufám, že se jí aktivně zúčastníte i Vy.

Tato výstava je pro zájemce zdarma a uskuteční se od 23.2. do 26.2.2021 a to vždy od 9:00 do 17:00 hodin. Pracovníci firmy A-INVENT budou celou dobu konání výstavy k dispozici na chatu a budou zodpovídat Vaše dotazy.

Jelikož větrání je jednou ze zásadních věcí v boji proti nákaze viry, věřím, že Vás naše výrobky osloví a pomohou Vám k vytvoření zdravějšího prostředí ve Vašem domově.

Pokud chcete vědět víc o decentrálních větracích přístrojích a nechcete čekat do virtuálního veletrhu, podívejte se již nyní na stránky firmy A-INVENT www.inventer.cz nebo si napište o bližší informace na info@inventer.cz


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.