logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rozšíření produktové rodiny značky inVENTer o přístroj iV14-MaxAir

Od srpna roku 2020 se rozrostla produktová řada inVENTer o další plus výkonnostní větrací přístroj určený pro větrání komerčních prostorů jako jsou kanceláře, školící prostory nebo fitness centra s názvem iV14-MaxAir.

Tento přístroj je vybavený optimalizovaným ventilátorem Xenion® EFP (Enhanced Fan Power = vylepšený výkon ventilátoru) se zvýšenou rychlostí otáček zajišťuje plus výkon, který znamená objem průtoku vzduchu až do 90 m³/h. Současně tento ventilátor splňuje vysoké požadavky normy S2 EN 13141-8. I při velkém průtoku vzduchu je provozní hlučnosti od 26 dB(A) a normalizovaný rozdíl úrovně hluku (vztahující se na propustnost hlučnosti z venkovního prostoru) je od 38 do 45 dB(A).

Velký integrovaný keramický výměník s voštinovou konstrukcí umožňuje přístroje iV14-MaxAir zpětný zisk tepla až 88 % (na základě normy EN 13141-8). Ve spojení s nízkou spotřebou elektrické energie na provoz maximálně 5 W je tento přístroj zařazen do energetické třídy A+/A.

Více se dozvíte na webových stránkách firmy A – INVENT s.r.o. výhradního dovozce těchto větracích systémů nebo na si pro ně napište na info@inventer.cz


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.