logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

COMPLETE CZ se umístil na II. místě v Aermec d´Oro 2019

COMPLETE CZ se umístil na II. místě v Aermec d´Oro 2019 v prodeji suchých chladičů a kondenzátorů s axiálními ventilátory.

Aermec každoročně vyhodnocuje a předává ceny svým nejlepším obchodním partnerům, kteří se umístí na předních místech vyhodnocení. Na letošní jaro bylo v italském Riccione naplánované 45. celosvětové vyhodnocení obchodních partnerů. Vzhledem k pandemii Covid 19 bylo jarní vyhodnocení přesunuto na podzim, ale ani v tomto období nebylo možné z bezpečnostních důvodů setkání a vyhodnocení obchodních partnerů v Riccione realizovat. Aermec tak vyhodnotil své partnery bez oficiální části. Za rok 2019 se naše společnost COMPLETE CZ umístila na druhém místě v prodeji suchých chladičů a kondenzátorů s axiálními ventilátory. Vážíme si tohoto ocenění a spolupráce se společností Aermec, se kterou spolupracujeme již 18 let a v České republice jsme jejím výhradním distributorem.


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.