logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Montáže už i na Moravě – jsme po celé ČR

Hledáte možnost, jak nejlépe vytápět dům nebo byt? Věřte očím a rukám expertů. Nyní můžete instalace moderní digitální služby využít i na Moravě.

Reklama

To, jakým způsobem nejlépe obstaráte vytápění domu nebo bytu, vám nejobjektivněji poradí odborník. Věřte jeho výpočtům a svěřte se do jeho rukou. Nyní si svého technika můžete objednat i na Moravě.

Vylepšování aplikace a rozšiřování instalačních týmů

S rostoucím zájmem zákazníků o službu Topíte.cz (meziročně šestinásobným) rozšiřujeme kapacity instalačních týmů. Pro jejich snadnou organizaci a dosahování vysoké efektivity pokračujeme v započaté cestě k digitalizaci. Po vybudování unikátní aplikace pro servisní techniky z počátku roku 2020 upíráme pozornost na aplikaci pro instalační týmy. Ty se v současné době nadále rozrůstají i na Moravě, a tak je možné službu Topíte.cz využít po celé ploše ČR.

Jak objednat Topíte technika

Pro precizní nabídku toho, co je pro vás nejlepší, oslovte experty nezávislé a největší topenářské firmy na trhu. Zařízení, zhotovené přímo vám na míru, se bez zaměření u vás doma pravděpodobně neobjeví. Se svým expertem se můžete spojit přes naše operátory, chat nebo elektronickou poštu. Zaměření probíhá zcela zdarma.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.