logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rekonstrukce chlazení datového centra v objektu Pražské správy sociálního zabezpečení

Dokončili jsme rekonstrukci chlazení datového centra v objektu PSSZ v Praze 8, která probíhala za provozu chlazení, bez odstávky IT technologie.

Rekonstrukce chlazení datového centra v objektu Pražské správy sociálního zabezpečení spočívala v centralizaci systému chlazení. Stávající chlazení datového centra bylo řešeno pomocí splitových a multi-splitových chladicích jednotek, které byly v rámci rekonstrukce demontovány z jednotlivých technických místností. Do stávajících prostorů garáže v suterénu objektu byla vestavěna nová strojovna chlazení, kde jsou umístěny vnitřní jednotky zdroje chladu výrobce AERMEC, model NXW0550 o výkonu 3*150 kW pracující v režimu 2+1 s teplotním spádem 18/24°C.

Dále byly vybudovány nové rozvody chladu do jednotlivých technických místností, kde jsou umístění sálové jednotky. V nejvíce exponovaných místnostech byla vybudována uzavřená studená ulička s mezi-rackovými jednotkami výrobce Schneider-Electric, model InRow RC (10 ks).

Vně budovy jsou umístěny externí chladiče kapaliny AERMEC-Sierra, pro odvod tepla, které v zimním období slouží jako free-coolingové chladiče. Díky vysokému teplotnímu spádu je volné chlazení možné již od venkovních teplot cca 11°C.

Součástí rekonstrukce byla dodávka a instalace rozvodů elektro a centrální systém měření a regulace, vč. vizualizace systému chlazení.

Celá rekonstrukce probíhala za provozu chlazení, bez odstávky IT technologie.

Náš web: www.completecz.cz


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.