logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Spustili jsme servis kotlů a tepelných čerpadel

Servis tepelných čerpadel a kondenzačních plynových kotlů nyní provádíme po celé ČR. Zjistěte bleskurychle v naší vylepšené aplikaci , který den a hodinu má volný termín právě váš technik.

Reklama

Servisní týmy po celé ČR

Nejen stávající zákazníci Topíte.cz, ale i všichni ostatní si mohou objednat servis od největší topenářské firmy v ČR. Revize a opravy zařízení provádíme každému na území celé České republiky. Ve velké většině případů nebudete na svého topenáře čekat déle než do druhého dne.

Kdy má technik volno? Zjistěte ihned.

Vyzkoušejte naši neustále vylepšovanou aplikaci. Potřebujete revizi kondenzačního plynového kotle? Nebo opravu tepelného čerpadla? Ať už se na nás obrátíte s čímkoliv, vše objednáte velice rychle. Dostupnost topenáře zjistíte okamžitě s přesností na hodinu.

Objednání bleskurychlé, zato revize poctivé

Kdo dodržuje roční prohlídky, má vyhráno. Ročně zbytečně nevyhodí do kamen až několik desítek tisíc korun. U nových kotlů navíc splní podmínku případné pojistné události tím, že prokáže předepsanou péči. Správně provedenou revizi poznáte podle toho, že trvala alespoň 90 minut a po technikovi nezůstal žádný nepořádek.

Za naše topenáře dáváme ruku do ohně

Na naše techniky s dlouholetou praxí se můžete obrátit s jakoukoliv závadou vašeho topného stroje. Nejčastěji servisujeme značky Buderus, Vaillant, Viessmann a Protherm. Na ostatní značky se zaměřujeme také. Stačí, když nám zašlete fotografii zařízení.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.