logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lepší akustická ochrana decentrálních větracích systémů inVENTer

I v čase problému se šířícím se korona virem Vás chceme informovat o novinkách týkajících se decentrálních větracích systémů inVENTer.

Mnoho lidí je dnes více než kdy jindy vystaveno každodennímu stresu a hluku, proto si potřebují pořádně odpočinout a relaxovat, a to hlavně ve svých domovech. Firma inVENTer při vývoji svých produktů tuto skutečnost zohlednila a výrazně


zlepšila zvukovou izolaci svých výrobků. Nejen že byla podstatně snížena hlučnost těchto decentrálních větracích přístrojů, to znamená hluk vydávaný samotným ventilátorem tvořícím srdce větrací jednotky, ale výrazně se zlepšila i normalizovaná úroveň hladiny hluku, což znamená přenos zvuku z venkovního prostředí do interiéru.

V novém prospektu firmy A-INVENT s.r.o. "Takto lze nehlučně větrat" najdete v kostce základní informace týkající se tématu akustické izolace. Pro více informací si můžete napsat na info@inventer.cz. Prospekt je ke stažení na webových stránkách www.inventer.cz na podstránce aktuality.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.