logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky společnosti AERMEC

Představujeme novinky společnosti AERMEC v oblasti chillerů a tepelných čerpadel

Představujeme novinky společnosti Aermec:

NRB za chillery:

NRB - vzduchem chlazený chiller s axiálními ventilátory v kompaktním provedení a s velkou variabilitou v konfiguraci příslušenství.
Chladící výkon v rozmezí od 56 do 209kW, topný výkon od 58 do 191kW, 15 velikostí ve velmi kompaktním provedení. Verze s jedním a dvěma chladivovými okruhy, verze se sníženým hlukem, se zvýšenou účinností, různé druhy hydraulického vybavení (čerpadla, akumulační nádoby apod.) a mnoho dalších možností konfigurace. Jsou k dispozici všechny běžně užívané varianty provedení v této výkonové kategorii.

NRK za tepelná čerpadla:

NRK – Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch/voda s axiálními ventilátory s rozšířenou provozní zónou a s velkou variabilitou v konfiguraci příslušenství.
Topný výkon v rozmezí od 18 do 148kW, chladící výkon od 21 do 175kW. Maximální teplota vody 65°C a provoz topení do teploty vzduchu -20°C. Stroj je optimalizován pro funkci topení. Jsou aplikovány nejpokročilejší technologie užívané v tomto oboru a stroje dosahují vysoké energetické účinnosti v celém provozním rozsahu. Společností Eurovent jsou klasifikovány v energetické třídě A.

COMPLETE CZ - Klidný źivot. S námi.


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.