logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Wilo Stratos MAXO a Yonos MAXO nově se zárukou 5 let

Jako důkaz kvality WILO CS rozšiřuje záruku na oběhová čerpadla STRATOS MAXO a YONOS MAXO na 5 let. Tímto je zárukou 5 let pokryta kompletně celá řada čerpadel pro rezidenční a komerční segment.

Konstrukční řada Stratos MAXO představuje vysoce účinné čerpadlo s mokroběžným rotorem a první Smart-čerpadlo na světě. Jeho optimalizované a inovativní funkce úspory energií nastavují nové standardy v oblasti energetické účinnosti topných/chladících systémů a rozvodů pitné vody. Uživatelé také budou nadšeni z mimořádně jednoduchého ovládání tohoto čerpadla. Stratos MAXO lze použít jako oběhové čerpadlo v systémech topení, chlazení, klimatizace a cirkulace teplé vody - v obytných budovách, nemocnicích, kancelářských a správních budovách, školách či průmyslových objektech. Dosahuje maximální účinnosti díky optimalizovaným a inovativním funkcím pro úsporu energie, jako Dynamic adapt plus, Multi-Flow Adaptation a No-Flow Stop.

Dynamic adapt plus

Nová regulační funkce automaticky upravuje dopravní výšku bez nutnosti zadání žádané hodnoty. Po prvním uvedení do provozu Stratos MAXO vybírá pracovní bod uprostřed tabulky provozních poměrů čerpadel. Přizpůsobení proměnlivým tlakovým podmínkám se provádí automaticky a nezávisle, což znamená až 20 % úspor energie v porovnání s kontrolním režimem Δp-v.

Multi-flow adapt

Nová inovativní funkce šetřící energii umožňuje primárnímu čerpadlu nastavit svůj výkon dle požadavků připojených sekundárních čerpadel. Díky komunikaci přes Wilo Net posílají sekundární čerpadla požadavky na objemový průtok, popř. u směšovaných okruhů požadavek na množství energie.

No-flow stop

Čerpadlo v režimu No-Flow stop sleduje průtok soustavou. Jakmile průtok poklesne pod nastavenou hodnotu, čerpadlo se na 5 minut přepne do Stand-by módu. Následně každých 5min kontroluje změny.


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.