logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nástěnná jednotka tam, kde nelze použít podhledy a není volná podlahová plocha

Kombinací řady venkovních jednotek Sky Air Alpha s interiérovými nástěnnými jednotkami pro chlazení i vytápění Daikin získáte nejlepší výkon v dané třídě, nejvyšší výkonnost a účinnost. Plochý, stylový čelní panel nástěnných jednotek snadno splyne s jakýmkoliv interiérem a snadněji se čistí.

Nástěnné jednotky lze instalovat jak do nových budov, tak do budov k rekonstrukci. Řada unifikovaných vnitřních jednotek je určena pro modely venkovních jednotek jak s chladivem R-32, tak R-410A. Kombinace s technologií R-32 Bluevolution snižuje vliv na životní prostředí oproti používání R-410A o 68 %. Rovněž má přímý vliv na nižší spotřebu energie svou vyšší energetickou účinností a navíc vyžaduje hmotnostně také o 16 % méně chladiva.

Na snížení spotřeby energie se podílí i speciálně vyvinuté stejnosměrné motory ventilátorů. Vzduch o požadované teplotě je komfortně směrován nahoru a dolů s různými směry výstupů. Vhodný program řízení lze stanovit dálkovým ovládáním. Údržbu jednotky lze snadno provádět z její čelní části.

Flexibilnost instalace vytváří nejen nízká hmotnost, protože výkonově největší velikost váží pouze 17 kg, ale i připojení potrubí s chladivem od vnější jednotky, které může být provedeno na spodní straně jednotky vlevo nebo vpravo.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.