logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

I u stávajících objektů si lze dopřát komfort kvalitního vnitřního klimatu

V případě, že si někdo koupí již stávající dům nebo byt, nemusí se zříkat komfortu větracího systému. Právě decentrální větrací systémy se zpětným ziskem tepla jsou v těchto případech ideálním řešením pro dodatečnou instalaci, jelikož je lze namontovat bez žádných složitých potrubních rozvodů.

Výrobky značky inVENTer nabízí právě pro dodatečné instalace celou řadu větracích přístrojů, které zajistí větrání od sklepa po podkroví. Firma A-INVENT s.r.o. mající výhradní zastoupení pro produkty inVENTer také vypracovává pro svoje zákazníky bezplatný návrh na umístění větracích jednotek spojený s protokolem o výpočtu potřebné výměny vzduchu.
Tím je zaručeno, že větrací systém bude později přesně splňovat požadavky na potřebnou výměnu vzduchu u konkrétního projektu. Při dodatečné instalaci decentrálního větracího systému se zpětným ziskem tepla inVENTer se zvýší nejen komfort bydlení, ale vzroste také hodnota nemovitosti. Což zaručuje známá značka inVENTer vykazující se kvalitou made in Germany se standardní záruční dobou 5 let. Další informace o těchto výjimečných produktech naleznete na www.inventer.cz


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.