logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ohlédnutí za For Archem Praha 2019

Veletrh For Arch Praha, který se konal v září tohoto roku považuje firma A-INVENT za velice úspěšný. Představila zde řadu svých novinek, například nový multifunkční odtahový ventilátor Aviant, který je jako jediný na trhu vybavený pachovým senzorem.

Mimochodem právě ventilátor Aviant získal tento rok prestižní ocenění „reddot design award 2019“. Model nové verze Corner větracích systémů s vyústěním do špalety okna, která má nyní šířku pouhých 6 cm. Větrací mřížka s novým designem je nenápadně uložena ve špaletě okna a stává se tak téměř neviditelná na fasádě. Revoluční změnu větrací jednotky iV-Twin, která je nově místěna v kulaté stavební průchodce o průměru 20 cm a nyní vstupuje do prodeje.

Na výstavním stánku firmy A-INVENT s.r.o. prezentovala také firma Velux svůj decentrální větrací přístroj se zpětným ziskem tepla, který se instaluje nad střešní okno. Široká nabídka produktů inVENTeru® stále splňuje nejvyšší německou kvalitu a 100 % originalitu.

Jestli se chcete dozvědět o těchto jedinečných produktech zavítejte na stránky www.inventer.cz.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.