logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový CAV regulátor NOTUS-S

Společnost Systemair a.s. představuje novou řadu regulátorů pro zajištění přesného nastavení průtoku vzduchu.

Nový CAV regulátor NOTUS-S

  • Jednoduché nastavení manuálně nebo servopohonem
  • Přesnost regulátoru ± 10% z měřené veličiny
  • Rozšířený rozsah průtoku vzduchu v poměru 3:1
  • Horizontální nebo vertikální instalace
  • Rozměry do velikosti 600x600 mm
  • Těsnost pláště třídy “C” podle normy EN 1751

Regulátor konstantního průtoku NOTUS-S slouží k přesnému mechanickému nastavení množství vzduchu v potrubních trasách bez potřeby přídavné energie. Je určený na regulaci konstantního průtoku vzduchu nezávisle na tlaku v potrubí a to v rozsahu 50 Pa až 1000 Pa.

Možnost pouze manuálního nastavení regulátorů konstantního průtoku je již minulostí - u nové generace je k dispozici univerzální mechanismus. Mechanismus totiž může být osazen manuálně polohovatelným šroubem s aretací nebo servopohonem, který umožní vzdálené nastavení požadovaného průtoku. Servopohon posouvá možnosti regulátoru NOTUS-S mnohem dále tím, že jej lze použít, jak pro skokovou, tak i plynulou změnu průtoku vzduchu. Pro skokovou změnu se používá 2-bodový servopohon s napětím 230V a pro plynulou změnu servopohon se spojitým řízení signálem 0-10V a napájecím napětí 24V.

Použitím zcela nové koncepce vnitřní pohybové části mechanismu bylo dosaženo vyšší přesnosti a zároveň většího rozsahu nastavitelných hodnot a to až do 3950 m3/h. Přesnost dosažení požadovaného průtoku vzduchu se ustálila na hodnotě ≤ ± 10 % z měřené hodnoty.

Ceny a technické informace o regulátorech konstantního průtoku NOTUS-S naleznete na našich webových stránkách www.systemair.cz


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.