logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schiedel ICS – lehký nerezový komín vhodný i pro vícečetné napojení

Komínový systém ICS od společnosti Schiedel představuje univerzální třívrstvý systém, který umožňuje odvod spalin od všech druhů spotřebičů na všechny druhy paliv.

Komínový systém ICS od společnosti Schiedel
Komínový systém ICS od společnosti Schiedel

Specifikem komínového systému ICS je možnost použití pro jednotlivé i společné použití. Je ho tak možné instalovat, tam, kde je třeba napojit více spotřebičů, například v panelových domech, kde je potřeba připojit na komín více bytových jednotek. V případě zaústění více spotřebičů je možné napojení pouze uzavřených plynových kotlů v provedení C. Nízká hmotnost systému umožňuje fasádní napojení, které minimalizuje stavební zásahy do budovy. Snadné napojení jednotlivých dílů zaručí velmi rychlou montáž i u složitějších typů spalinových cest.

Elegantní komínové těleso je možné zasadit samozřejmě i do interiéru. Zvláště v industriálně pojatém prostoru může tvořit zajímavou dominantu. Vnitřní vložka je z kvalitní oceli. Dostatečná izolace, která se pohybuje od 25 do 50 cm zaručuje nízkou povrchovou teplotu pláště.

Nerezové komíny Schiedel jsou vyráběny v českém závodě v Teplicích, které zásobují nerezovými komíny doslova celý svět.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.