logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

V Plzni od konce února vyrábějí novou klimatizaci Daikin Stylish

Výrobce a dodavatel zařízení pro vytápění, větrání a klimatizaci Daikin uvedl na trh novou unikátní klimatizační jednotku. Model Stylish disponuje novými technologiemi, které pochází mimo jiné i z plzeňského vývojového centra.

Klimatizační jednotka Stylish
Klimatizační jednotka Stylish

Nová klimatizace Stylish oproti předchozím modelům nepřišla o žádnou z funkcí ani možností, na které jsou zákazníci Daikinu zvyklí, i přesto je nejmenší jednotku ve své třídě. Mezi jedinečné technologie modelu patří například Grid-EYE senzor s Wi-Fi adaptérem implementovaným přímo v samotné jednotce, který zajišťuje schopnost klimatizace rozpoznat pohyb osob a přizpůsobit tak vhodně svou činnost. Další výrobní inovací je technologie CFF, která zajišťuje téměř nulovou hlučnost.

Jednotka nově disponuje vyššími otáčkami a díky mřížkovému snímači teploty a speciálním lamelám dochází k efektivnímu proudění vzduchu pro lepší distribuci teploty podle toho, zda je potřeba místnost zchladit či vytopit. Benefitem je i schopnost klimatizace regulovat vlhkost vzduchu. Řízení teploty je komfortní, neboť lze jednotku ovládat i na dálku pomocí chytrého telefonu a aplikace Daikin Online Controller. Jednotka Stylish je charakteristická svým moderním designem a unikátním vzhledem. Dostupná bude v barvách antracitová, slonovinová kost a Black Wood.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.