logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Účast Kermi na veletrhu Aquatherm

Kermi, přední evropský výrobce a dodavatel v oblasti topné techniky, představí na letošním veletrhu Aquatherm své produkty a inovace.

Reklama

Ve dnech 27.02. – 02.03.2018 se společnost Kermi s.r.o. zúčastní letošního 22. Mezinárodního odborného veletrhu Aquatherm v Praze. Na Kermi veletržním stánku bude možné shlédnout a přesvědčit se o moderních, vysoce kvalitních a zároveň energeticky úsporných výrobcích společnosti Kermi. Přichystány jsou také produktové novinky. Jaké? Navštivte nás v hale č. 4 na stánku číslo 432 v areálu PVA Letňany, Praha 9 a informujte se o aktuálních trendech a výrobcích značky Kermi. Téšíme se na Vás!

O společnosti Kermi s.r.o.
Společnost Kermi s.r.o. se sídlem ve Stříbře se řadí mezi přední výrobce topné techniky. Cílem společnosti je dosáhnout maximálního souladu novátorských řešení, atraktivního designu, nejvyšší kvality, funkčnosti, komfortu a spolehlivosti v oblasti vytápění. Za tyto cíle byla společnost oceněna již podruhé vysoce významným oceněním „Cena EFQM za excelenci“. Kermi výrobky putují mimo ČR a Slovensko také do exportních zemí jako je Německo, Švýcarsko, Francie, Itálie a Rusko.

Kermi nabízí ucelený výrobní program od moderních a energeticky úsporných deskových otopných těles s inovativní a Kermi vlastní patentovanou technologií x2, až po designová a koupelnová otopná tělesa, konvektory, topné stěny a plošné vytápění a chlazení. Kermi program je doplněn o program příslušenství a upevnění, splňující konformní předpisy VDI 6036, pro maximální jistotu a optimální celek. Pro usnadnění výběru typu radiátoru nabízí Kermi možnost jej zcela přizpůsobit podle individuálních nároků a speciálních prostorových požadavků.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.