logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Modernizace výrobního závodu Systemair na Slovensku

12. června 2015 Systemair oficiálně představil nové prostory včetně rekonstruovaných stávajících prostor pro výzkum, vývoj a výrobu distribučních prvků (ADP) a výrobků požární ochrany (FSP) v oblasti VZT

Systemair oficiálně představil nové prostory výrobního závodu v Kalinkově na Slovensku.
Systemair oficiálně představil nové prostory výrobního závodu v Kalinkově na Slovensku.

Investice v celkovém objemu cca 7,4 mil. EUR byla dokončena právě v době 25. výročí založení společnosti IMOS-Systemair.


Nová laboratoř o rozloze 630 m2 nabízí podmínky pro měření technických parametrů hluku, tlakových ztrát a rychlosti proudění vzduchu s dosahy pro koncové a regulační prvky VZT. Dozvuková komora pro měření hluku odpovídá požadavkům nejvyššího standardu AMCA 300-08. Součástí laboratoř je i testovací zařízení pro interní zkoušky výrobků požární ochrany VZT systémů.

Rekonstrukce stávajících výrobních hal a dostavba nových prostorů včetně centrálního skladu s celkovou plochou 9 500 m2 vytváří prostor pro další expanzi společnosti. Kromě standardních CNC strojů a zařízení společnost investovala do velkosériových automatických linek jako je např. automatická linka na výrobu požárních klapek a plně automatická lakovací linka. Plánované výrobní kapacity v objemu cca 20 mil. EUR jsou určeny 90 % pro export a 10 % pro domácí trh.

Nová administrativní budova s plochou 2100 m2 poskytuje zázemí pro všechny technické, obchodní i administrativní pracovníky.

Projekt byl stavěn s plným respektováním životního prostředí, jak uvnitř společnosti, tak i ve svém okolí. Společnost se ve shodě formální deklarací podle ISO 9001 a 14001 zapojila i do Evropského projektu “Zdravé pracoviště” řízeného Regionálním úřadem veřejného zdravotnictví Slovenské republiky.


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.