logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kvalita vnitřního vzduchu je pro člověka velmi důležitá

Městský člověk tráví v uzavřených budovách až 90 % svého času. Od kvality vnitřního prostředí se také odvíjí koncentrovanost a výkony zaměstnanců.

Vnitřní prostředí ovlivňuje zdraví a pohodu každého z nás. Ve vnitřním prostředí se mohou vyskytovat různé znečišťující látky – oxid uhličitý (zdrojem v interiéru je především člověk), oxid uhelnatý (vzniká při nedokonalém spalování uhlíku, tzn. při nedostatečném přívodu vzduchu – krby, kamna na pevná paliva), formaldehyd (zdrojem mohou být stavební materiály v konstrukci budov), těkavé organické látky (hlavním zdrojem je kouření, čistící prostředky, oleje, nátěry, osvěžovače vzduchu apod.), oxidy dusíku (jedním z hlavních zdrojů v interiéru je zemní plyn spalovaný při vaření, vytápění), oxid siřičitý, azbest (dříve používán v tepelných izolacích), radon, nikotin (vzniká při spalování tabáku), prach a mikroorganismy.

Je známo, že člověk neumí větrat. Okno otevře až, když je mu teplo nebo má-li pocit vydýchaného vzduchu. Jako nejlepší možnost se nabízí řízené větrání se zpětným ziskem tepla. Větrací systém inVENTer přináší jedinečné a profesionální řešení. Tento německý větrací systém přináší trvalou efektivitu, jde jednoduše nainstalovat do již stávajících budov, má minimální odběr elektrické energie a navíc pomáhá šetřit náklady na vytápění.

Informujte se sami nezávazně o mnoha přednostech tohoto větracího systému inVENTer na : www.a-invent.cz nebo na adrese: A-INVENT s.r.o. Strakonická 537, 341 01 Horažďovice, tel: 376 382 177
A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.