logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Umíme vyřešit problémy s vlhkostí a plísní

V současné době je stále větším trendem výstavba nízkoenergetických budov nebo zateplování stávajících budov a výměna oken.

Kvůli úspoře energií dochází k zamezení přirozené výměny vzduchu. Z tohoto důvodu trpí většina budov velkou vzdušnou vlhkostí, která se časem projevuje plísněmi. Ještě závažnějším projevem tohoto zateplování je vysoká koncentrace CO2.
Decentrální větrací systém inVENTer se používá pro dosažení zdravého klimatu. Jedná se o německý výrobek, který má v současné době vedoucí postavení na německém trhu v oblasti decentrálního větrání. Jednou z výhod tohoto produktu je skutečnost, že lze kdykoliv nainstalovat do již stávajících budov a to bez zbytečného potrubního vedení.
Větrací jednotky se usazují přímo do obvodových zdí objektu. Jsou velice tiché (pouze 19dB) a nenáročné na energii (spotřeba jedné jednotky je 1 až 3 W v závislosti na stupni větrání). Účinnost zpětného zisku tepla byla certifikována v DIBt a dosahuje 91%. Větrací jednotky jsou ovládány moderním digitálním regulátorem se senzorem teploty a vlhkosti. Bližší informace naleznete na našich stránkách.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.