logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DAIKIN Altherma Geothermal pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody.

Energie ze země je zdrojem pro ekologické vytápění a teplou užitkovou vodu. Invertorové kompresory a zásobníky na teplou užitkovou vodu se vyrábí v Brně v továrně Daikin Device CZ.

Geotermální energie představuje bezplatný zdroj energie pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody. Umožňuje dosahovat enormních úspor nákladů i v těch nejchladnějších klimatických podmínkách. Kompaktní design této vnitřní jednotky vyžaduje jen velmi málo prostoru a současně zaručuje snadnou a rychlou instalaci. A po uvedení do provozu má uživatel k dispozici jednoduché a zcela intuitivní ovládání jednotky.


Vlastnosti
  • Nejvyšší celoroční účinnost díky naší technologii tepelného čerpadla s invertorem
  • Invertorové kompresory a zásobníky na teplou užitkovou vodu se vyrábí v Brně v továrně Daikin Device CZ a vnitřní jednotka se kompletuje v továrně Daikin Europe N.V. v Belgii
  • Rychlá a jednoduchá instalace včetně zásobníku na teplou užitkovou vodu
  • Kompaktní vnitřní jednotka s líbivým designem
  • Nové uživatelské rozhraní: instalační fi rma může naprogramovat veškeré nastavení v notebooku a poté jednoduše toto nastavení načíst do ovladače v místě instalace
  • Špičkový výkon v porovnání s klasickými jednotkami se systémem zapnout/vypnout, jichž je na trhu většina

Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.