logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sharp Plasmacluster čističky vzduchu odstraňují plíseň ve vinných sklepích

Sbohem plísni! Zvýšená koncentrace plísní ve vinném sklepě je odstraněna po třech hodinách působení čističky vzduchu KC-860E. Její působení chrání víno proti ztrátě kvality i lidské zdraví.

Reklama

Zrání pro chuť: Čím déle jsou archivní vína skladována ve vinných sklepích, tím více chuti/lepší chuť získají. K jejich ideálním skladovacím podmínkám patří také vysoká relativní vlhkost. Nicméně to, co je dobré pro víno, je také dobré pro růst plísní. Čističky vzduchu Sharp s technologií Plasmacluster poskytují řešení. Studie ukazují, že při jejich používání jsou plísně věcí minulosti

.

Optimální vlhkost je jedním z nejdůležitějších faktorů pro zrání kvalitního vína. Přestože tato podmínka může vypadat jednoduše, stává se výzvou pro mnoho výrobců vína. Pokud je množství vlhkosti ve vzduchu příliš nízké, přírodní korek v lahvích vína může vyschnout. Na druhou stranu pokud je vlhkost příliš vysoká, je zde riziko růstu plísní. Přítomnost plísně obvykle není patrná na první pohled, dokud se nezačnou projevovat její účinky. Korek začíná trouchnivět, rozpadat se a ztrácet těsnost, až je nakonec víno vystaveno vzduchu. Některé druhy plísně také produkují toxiny škodlivé pro lidské zdraví.

Plasmacluster čističky vzduchu od společnosti Sharp je řešením všech těchto problémů.


Plasmacluster čističky vzduchu od společnosti Sharp

Zabudovaný systém na zvlhčování vzduchu zajišťuje dostatečnou hladinu vlhkosti a Plasmacluster ionty současně likvidují plísně ve vzduchu. Zvýšená koncentrace plísní ve vinném sklepě je odstraněna po třech hodinách působení čističky vzduchu KC-860E. Její působení chrání víno proti ztrátě kvality a lidské zdraví od zdravotních rizik.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.