logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová Daikin kazetová jednotka s funkcí samočištění

Společnost Daikin Europe NV jako první na trhu uvedla kompletní řadu vnitřních (FCQG a FCQHG) a venkovních jednotek Sky Air optimalizováných k normě týkající se celoroční účinnosti a určených pro komerční aplikace.

Tato řada jednotek je již nyní optimalizována k pomalu nově blížící se normě týkající se celoroční účinnosti. Nové vnitřní kazetové jednotky FCQG a FCQHG jsou flexibilní řadou s řadou funkcí úspor energie.

Špičková výkonnost za všech situací

Nové kazetové jednotky Daikin jsou vyvinuty na základě normy celoroční účinnosti, která bude v Evropě platná od roku 2013. Celoroční účinnost je nový způsob měření energetické účinnosti, který měří účinnost na základě reálných podmínek při každodenním provozu.

Jako doplněk může být dodáváno inteligentní čidlo pohybu, které snímá aktuální obsazení osob v místnosti. Pokud není v místnosti nikdo přítomen, jednotka se automaticky vypne, což vede k úspoře energie až 27%. Další výhodou je volitelná funkce samočištění filtru, která také šetří energii a výsledkem je dalších 50% ušetřené energie ve srovnání s jednotkami se standardními panely (testováno ve Wolverhamptonu ve Velké Británii.

Perfect C°mfort pro vaše zákazníky

Nová kazetová jednotka Daikin s kruhovým výdechem

Díky svému unikátnímu 360° výstupu vzduchu, zajišťuje kazetová jednotka s kruhovým výdechem rovnoměrnou teplotu po celé místnosti. Vestavěné inteligentní čidlo pohybu umožňuje nejen úspory energie, když se v místnosti nikdo nenachází, ale i když jsou v místnosti lidé. Dokáže směřovat vzduch od osob, které v místnosti sedí, aby se cítili maximálně komfortně. Další výhodou je podlahové čidlo, které měří průměrnou teplotu podlahy a zajišťuje rovnoměrné rozložení teplot mezi stropem a podlahou. Perfect C°mfort, tichý provoz, nenápadnost a vytváření příjemného prostředí – to jsou vlastnosti nové kazetové jednotky s kruhovým výdechem od Daikinu.

Flexibilní možnosti instalace

Kazetové jednotky s kruhovým výdechem jsou určeny pro snadnou instalaci díky možnosti individuálního řízení výdechů. Výdechy lze snadno uzavřít prostřednictvím kabelového dálkového ovladače pro instalaci jednotky v rozích místnosti. To je velká výhoda, protože díky této funkcionalitě nemusíte měnit umístění zařízení, kdybyste se rozhodli přeskládat interiér vašeho obchodu. Pomocí dálkového ovladače lze jednotku také ovládat, sledovat funkci úspory energie včetně kW a flexibilního plánování na různá roční období. Pro další zlepšení řízení začíná být DIII-net dodáván jako standard.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.