logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Konference Materiál + Trend

První den veletrhu Design Shaker, tedy ve čtvrtek 30. března se koná konference Materiál + Trend. Celkem čeká posluchače 10 přednášek ve stejném formátu jako na konferenci Interiéry, pod jejíž hlavičkou se akce koná.


Konference je určena interiérovým designérům, architektům, ale také produktovým designérům a hlavně výrobcům a prodejcům nábytku a dalšího interiérového vybavení.

Cílem je edukace, celoživotní vzdělávání, informace o novinkách v oboru a také osobní setkání a výměna kontaktů.

Hlavním hostem je specialistka na trendy Anja Bisgaard Gaede z Dánska, která mimo jiné připravuje trendovou expozici pro veletrh Heimtexil ve Frankfurtu nad Mohanem.

Anja Bisgaard Gaede
Anja Bisgaard Gaede

Hovořit zde bude také v zahraničí známý a oceňovaný designér Jiří Krejčiřík a poslední přednášku o barvách má připravenu Heleen van Gent – specialistka na barvy a art direktorka značky Dulux.

Od pátku do neděle si pak můžete na veletrhu poslechnout přednášku Ivy Bastlové, designérky a specialistky na trendy, na téma INTERIÉROVÉ TRENDY PRO ROK 2023. Přednáška začíná od 14 hodin a čeká vás kompletní přehled barev pro nadcházející období, jejich možnosti použití, kombinací i důvodů jejich definování. Hovořit se však bude také o dekorech a vzorech, které k trendům neodmyslitelně patří. Závěrem přednášky vás Iva pomyslně vezme na veletrh Heimtextil do Frankfurtu nad Mohanem, kde se interiérové trendy tradičně prezentují na velké ploše.

Podíváte se tak nejen na expozici, ala také na kompletní přehlídku nových trendů a směrů.

KDY: ve čtvrtek 30. března od 10 hodin
KDE: PVA Expo Praha Letňany – Konferenční sál

Registrace on-line předem nutná:
https://konference-interiery.cz/material-trend/


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.