logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Vegetační střechy, kousek přírody na dosah

U příležitosti Světového dne zelených střech, který je stanoven na 6. června, Vám přinášíme osvěžení ve formě „zelené oázy“. Právě vegetační střechy přinášejí kousek přírody zpět tam, kde zeleň musí často ustoupit rozvoji. A to je případ povedené zelené střechy v Plzni.

Tato oáza klidu je vytvořena pro obyvatele rezidenčního komplexu Panorama Plzeň, na jehož uskutečnění se podílela ispolečnost Icopal Vedag CZ. Do toho projektu dodala pro vegetační střechu výhradně asfaltové pásy BMI Vedag v prémiové kvalitě.




Celkově se v loňském roce s produkty Icopal Vedag CZ povedlo zdárně vytvořit až 56.000 m2 vegetačních střech, což svědčí o jejich vzrůstající oblibě. Mezi benefity zelených střech patří především jejich vliv na okolní prostředí. Ve městech snižují prašnost, produkují kyslík a zadržují dešťovou vodu. Zabraňují přehřívání domu v létě a tepelným únikům v zimě. V neposlední řadě dokážou pohltit hluk ve městě a pomáhají vytvářet i relaxační zónu.

Icopal Vedag CZ nabízí širokou škálu asfaltových pásů odolných prorůstání kořenů: značkové asfaltové pásy BMI Icopal, značkové asfaltové pásy BMI Vedag či standardní asfaltové pásy. A dále lze do vegetačních střech použít i hydroizolační fólie, např. Monarplan G.

Pro detailnější informace neváhejte kontaktovat technické oddělení společnosti Icopal Vedag CZ či kolegy z obchodního oddělení, kteří Vám ochotně poradí.


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.