logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Novinky společnosti ebm-papst na veletrhu Chillventa 2018 v Norimberku

Na Chillventu 2018 si od 16. do 18. října přijďte prohlédnout novinky a trendy společnosti ebm-papst do haly 4A-317. Rádi vám představíme mimo jiné ventilátory pro použití v chladicích věžích, chladicí okruhy s komponenty s ATEX certifikací nebo kompletní networking ESM ventilátorů prostřednictvím komunikačního rozhraní MODBUS-RTU.

Ventilátory pro chladicí věže

axiální ventilátor o rozměrech 1 250 mm s difuzérem AxiTop ebm papst
Axiální ventilátor o rozměrech 1 250 mm s difuzérem AxiTop

Můžete se těšit například na ventilátory pro použití v chladicích věžích, které se používají k chlazení procesů, instalací nebo budov. Odpadní teplo je předáváno zpět do okolního vzduchu za pomoci EC axiálních a radiálních ventilátorů. Díky speciální protikorozní ochraně jsou EC ventilátory ideálně vybaveny pro náročné podmínky prostředí.

Právě axiální ventilátor o rozměrech 1 250 mm s difuzérem AxiTop bude na Chillventě 2018 ke zhlédnutí. Tento model se díky speciálnímu povrchu ventilátoru vyznačuje obzvláště vysokou úrovní protikorozní ochrany.

Úspora energie a posílení komunikačního rozhraní v supermarketech

Pro chladící nábytek v supermarketech jsou nejdůležitější dva parametry, nízká spotřeba energie a také spolehlivost. V případě, že dojde k selhání ventilátoru, je důležité tuto poruchu rychle lokalizovat a opravit. Ideálně bez nežádoucích účinků na chladicí cyklus a tak, aby se předešlo znehodnocení potravin. Pro tyto případy ebm-papst poskytuje kompletní networking svých ESM ventilátorů prostřednictvím komunikačního rozhraní MODBUS-RTU.

Ventilátory ATEX pro velké chladicí okruhy

Ventilátory ATEX pro velké chladicí okruhy

Menší motory a kompletní systémy z ebm-papst jsou standardně vyráběny tak, aby splňovaly požadavky evropské normy EN 60335-2-89 (standard pro domácí spotřebiče "Zvláštní požadavky na chladící zařízení se zabudovanou nebo oddělenou chladicí jednotkou nebo kompresorem pro komerční účely"). Tyto ventilátory poskytují spolehlivé řešení i při použití hořlavých chladiv.

V chladicích okruzích, které obsahují více než 150 g hořlavého chladiva, norma předepisuje použití komponentů s ATEX certifikací. Nestačí však jen použití motoru s certifikátem ATEX. Jednotlivé komponenty ventilátoru, stejně jako celý ventilátor musí být odpovídajícím způsobem schváleny. S energeticky úspornými motory nabízí ebm-papst také ventilátory s certifikátem ATEX II 3G Ex nA IIA T4 Gc. Ventilátory jsou v souladu s normou ATEX EN 60079 a jsou proto schváleny také pro použití ve velkých chladících boxech.

Pozvánka na veletrh Chillventa 2018 v Norimberku


Vážení obchodní partneři, srdečně vás zveme na veletrh chlazení, klimatizace, větrání a tepelných čerpadel Chillventa, který se koná 16. – 18. října v Norimberku. Přijďte nás navštívit a prohlédnout si naše novinky a trendy v hale 4A-317.

Rádi vám zašleme volnou vstupenku. V případě zájmu nás kontaktujte na e-mailu info@ebmpapst.cz.

Těšíme se na setkání s vámi!


ebm-papst CZ s.r.o.
logo ebm-papst CZ s.r.o.

ebm-papst CZ- ventilátory světové kvality. Společnost ebm-papst vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní ventilátory pro náročné průmyslové aplikace i domácí použití. Portfolio zahrnuje axiální, radiální, tangenciální a kompaktní AC/EC ventilátory pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.