logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nový web OLEJOVÉ TOPENÍ

Extra lehký topný olej je stále obestřen určitým tabu, vnímán značně předpojatě a dostupných informací o něm je málo. Skýtá v sobě přitom obrovský potenciál, zvláště v dnešní době energetické krize, kdy ceny rapidně stoupají a nejistota ohledně dodávek je veliká.

Současná situace ukazuje, jak důležité je být energeticky nezávislým. Zákazníci, kteří se rozhodli pro využití lehkých topných olejů pro vytápění svých domů, mají svou zásobu energie uskladněnu u sebe, nepřekvapí je tedy posezonní vyúčtování, ani možné výpadky dodávek.

Jak to tedy je s tím lehkým topným olejem? Je jeho používání bezpečné? Jak funguje olejové topení? Kolik místa je nutné pro uskladnění zásob? Tyto a mnoho dalších otázek nám naši zákazníci často kladou. Jsou překvapeni, že u nás tak opomíjený lehký topný olej je v Evropě ve velké oblibě, v Rakousku se jím vytápí až čtvrtina domů.


Abychom nabídli odpovědi na časté otázky týkající se lehkých topných olejů, připravili jsme nový web www.olejovetopeni.cz, kde je vše přehledně vysvětleno. Najdete zde informace o výhřevnosti a základních parametrech lehkých topných olejů, ale i přehled kompletního procesu při změně vytápění, od přípravy objektu, přes popis fungování vytápění a základních komponent až k detailům o tom, jak funguje zásobování.

Pokud zvažujete přechod na jiný druh vytápění, zkuste přemýšlet právě o lehkých topných olejích. Extra lehké topné oleje jsou ideální pro vytápění rodinných domů, ale jejich přednosti oceňují i průmyslová odvětví. Bezpečnost a spolehlivost spolu s vysokou výhřevností dělají z extra lehkých topných olejů výborný zdroj energie a zároveň vám zajistí vaši energetickou nezávislost.

Olejové topení ovšem může fungovat i v hybridním modu. Lze jím doplnit primární zdroj vytápění a zajistit tepelnou pohodu i při velmi nízkých teplotách. Olejové kotle lze kombinovat s tepelnými čerpadly, fotovoltaikou, ale i ostatními energetickými zdroji.

Podívejte se na náš nový web, kde najdete vše, na co se nás často ptáte. Můžete zde vytvořit i nezávaznou poptávku.
Lehké topné oleje jsou spolehlivou energií v nespolehlivé době.


NRG Group a.s.
logo NRG Group a.s.

Společně s našimi zákazníky věříme ve výhody, které nabízí topný olej a zemní plyn. Proto se staráme o čisté, spolehlivé a efektivní vytápění jejich domů a objektů tak, aby ušetřili svůj čas a peníze.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.