logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Kompletní řešení průmyslových kotelen z jedné ruky

Našim zákazníkům nabízíme pod značkou Bosch kompletní portfolio produktů pro průmyslové kotelny, což představuje ucelený sortiment teplovodních, horkovodních i parních kotlů včetně dalšího příslušenství kotelen v oblíbených modulech, rozšířený nově také o kogenerační jednotky Bosch.

Bosch je Váš spolehlivý partner v oblasti průmyslových kotelen

Jak jsme již naše čtenáře informovali, od 2. července 2012 sdružuje Bosch Termotechnika s.r.o. celé portfolio produktů pro průmyslové kotelny.

Kotlové systémy značky Bosch vykazují maximální spolehlivost a dlouhou životnost. Vysokou kvalitu výrobku zaručují nejmodernější výrobní zařízení, přísná kontrola kvality a inovace. Hlavním cílem při projektování nové kotelny nebo při plánování rekonstrukce je efektivita a co nejlepší využití zařízení vzhledem k pořizovacím nákladům. Pro každého zákazníka probíhá dimenzování a návrh jednotlivých produktu podle jeho specifických požadavků, s bohatými volitelnými opcemi a ve více variantách, ať už se jedná o teplovodní, horkovodní nebo parní kotelnu.

Všechna kotlová zařízení mohou být vybavena intuitivním řízením s dotykovým panelem. Uzavřená logika obsluhy s integrovanými ochrannými funkcemi garantuje plně automatický provoz kotlových zařízení.

Sortiment značky Bosch Průmyslové kotle

Teplovodní a horkovodní kotle UNIMAT využívají teplou a horkou vodu pro energeticky úsporná vytápění budov v průmyslu, v kancelářských objektech i obytných zařízeních. Výkonový rozsah od 650 kW do 38 000 kW umožnuje využití pro základní i špičkové zatížení, či jako rezervní kotel v místních výtopnách a teplárnách. Své uplatnění mají i v průmyslové a řemeslné sféře, kde slouží pro výrobu procesního tepla.

Parní kotle pro nízkotlakou a středotlakou sytou páru a středotlakou přehřátou páru jsou modulovány ve výkonových řadách od 175 do 55 000 kg/h. Se čtyřmi různými válcovými kotli typové řady UNIVERSAL v jednoplamencovém nebo dvouplamencovém provedení nabízíme kompletní produktovou paletu pro každý požadavek na páru. Volitelně integrovaný čtvrtý tah umožnuje využívání odpadního tepla z předřazených procesů.

Naší vlajkovou lodí je třítahový parní kotel UNIVERAL UL-S, který splňuje veškeré nároky ve středních a velkých parních výkonech. Náš třítahový patent z roku 1952 tvoří základ pro mimořádný, dodnes trvající úspěch této konstrukční řady.

Sortiment značky Bosch zahrnuje také příslušenství kotelen

Příslušenství kotelen jsou v modulovém provedení jako hotové funkční jednotky připravené k montáži. Plánování, montáž a uvádění celého zařízení do provozu je tak podstatně zjednodušeno. Vysoká kvalita provedení zaručuje dlouhý, bezpečný a efektivní provoz kotlů.

www.bosch-industrial.com


Bosch Termotechnika s.r.o. - Průmyslové kotle
logo Bosch Termotechnika s.r.o. -  Průmyslové kotle

Společnost Bosch Termotechnika s.r.o. vyrábí a dodává: průmyslové kotle parní, horkovodní, teplovodní, kotle na biomasu a dále komponenty, příslušenství kotlů, příslušenství kotelny a náhradní díly ke kotlům. Naše služby: prodej, uvádění do provozu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.