logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovované kotle LOOS na veletrhu AQUA-THERM

Společnost KOTLE LOOS s.r.o. Vás srdečně zve na svou expozici na mezinárodním odborném veletrhu Aqua-therm Praha 2010, kde bude prezentovat velký potenciál inovované kotlové techniky. Patří do ní například nový třítahový parní kotel LOOS U-MB.

Reklama

Vážení přátelé, vážení obchodní partneři,

buďte také při tom, když Loos bude prezentovat velký potenciál inovované kotlové techniky na mezinárodním odborném veletrhu AQUA-THERM Praha 2010.

Do výrobního programu Loos patří třítahové parní kotle o výkonu od 175 kg/h do 55.000 kg/h. Dále pak Loos vyrábí horkovodní kotle s výkonem do 38 MW a teplovodní kotle do 19,2 MW. K nabídce firmy Loos patří i příslušenství kotlů a kotelen v modulovém provedení.

Parní kotel LOOS U-MB

V potravinářském průmyslu, prádelnách a čistírnách, stejně tak i v menších průmyslových podnicích vzbudí velký zájem nový parní kotel LOOS U-MB. Integrovaný ekonomizér pro využívání energie ze spalin a moderní intuitivní regulační systém kotle předurčují tento třítahový kotel pro plně automatizovaný a ekonomický provoz.

Modulová dokonalost

Loos nabízí modulární řešení pro kompletní výrobní program. K dispozici je velké množství příslušenství jak pro kotle samotné, tak i pro celé kotelny, jako například řídicí systémy, moduly pro úpravny vody a nepřetržité analýzy napájecí vody, dále pak napájecí nádrže, kondenzátní nádrže, čerpadla a ekonomizéry. To vše umožňuje navrhnout a realizovat kotelnu na míru, přesně podle požadavku zákazníka s dosažením nejvyšší efektivity výroby tepla a s plnou zárukou, bez dalších rizik.


Pokud se chcete osobně seznámit s parním kotlem LOOS U-MB nebo si sami vyzkoušet řídicí systém kotle a kotelny, ale i načerpat informace o dalších produktech, tak nás přijďte navštívit na

17. mezinárodní odborný veletrh AQUA-THERM Praha 2010 ve dnech 23. - 27.11.2010 na výstavišti PVA Letňany Praha.
Náš stánek najdete v hale 6, číslo stánku 615.

Již nyní se těšíme na setkání s Vámi.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.