logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Iniciativa VODA 300 v České republice

Výzva pro všechny slušné lidi, kterým není jedno, co se děje s českou vodou. Podívejte se na dokument "Voda vydělává aneb jak korporace bohatnou na vodě". Měl by ho vidět každý občan, poslanec, senátor a člen Vlády ČR, státní zástupce i ombudsman.

Reklama

Máte dost zdražování vody? Vadí vám, že českou vodu prodávají cizinci?

Pak, se přidejte k lidem, kteří vyzvali politiky k úpravě legislativy ve prospěch lidí a měst a obcí.


Tím, že se k výzvě přidáte, podpoříte lidi a politiky, kteří upozornili vládu na problém a vyzvali ji vládu k úpravě legislativy a k jednání ve prospěch lidí a měst a obcí.
Pomozte poslat koncerny domů. Šlo to s armádou Sovětského svazu, půjde to i s koncerny.

Vodárenství funguje jako cedník. My a obce do něj naléváme peníze a koncerny naše peníze odsávají. Proto peníze, které za vodu platíme, nekončí v obnově vodárenských trubek, ale z velké části v zahraničí. Proto, přestože platíme čím dál více, vodárny stále peníze nemají a voda zdražuje a zdražuje.

Je třeba vrátit zpět přímý vztah mezi spotřebitele vody a vodárny

Je třeba vrátit zpět přímý vztah mezi spotřebitele vody a vodárny a tím eliminovat překupníky a zahraniční koncerny a jejich podivné "know-how" i priority. Toto díky občanským iniciativám již léta probíhá ve Francii, v Německu a v dalších zemích západní Evropy a je na čase, aby toto začalo také v České republice.

Vyzývám proto slušné lidi v ČR, kterým není jedno, kolik a komu platí za vodu a kde jejich peníze končí, aby se se mnou složili na 300 originálních DVD s tímto dokumentem a politikům je oficiálně předáme.

Cíl iniciativy VODA 300 je:

  • Aby politici, věděli, co se ve vodě a ve vodárnách děje v zahraničí i v ČR. Aby upravili legislativu tak, že prioritou v odvětví, bude obnova vodárenské infrastruktury, reinvestování peněz vybraných od lidí zpět do obnovy a rozvoje trubek a rozumná cena vody. Nikoliv zajetí státu, dobývání rent, zisky koncernů a co nejvíce našich peněz na účtech cizích firem v zahraničí.
  • Aby politické strany, ve svých programech zveřejnily jasná stanoviska k vodě. Co podporují, komu má být svěřen obchod s vodou, kdo má inkasovat zisk z vody a jaké priority při nakládání s vodou politická strana má a hájí? Lidé musí vědět, kdo pracuje pro koncerny, kdo pro lidi = koho mají volit. Navíc politici z jednotlivých stran na úrovních parlamentu, krajů, měst a obcí budou mít jasno v tom, co strana, kterou reprezentují, ve vodě prosazuje. A pokud začnou vymýšlet něco jiného, tak si je strana sama umravní.
  • Aby si politici uvědomili svou vlastní odpovědnost za vodu a naše životy.

Fr. dokument odhaluje nekalé praktiky

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.