logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

FOX PANEL AIR - teplovodní topidlo s rekuperací

FOX AIR - PANEL - jeden systém pro topení, chlazení a větrání s rekuperací tepla. Kvalitní vnitřní vzduch - FOX AIR - PANEL zajišťuje dokonalé větrání s optimální vlhkostí vzduchu a to bez jakékoliv kontaminace, prachu nebo domácích roztočů. Systém nepřetržitě měří kvalitu vzduchu pomocí čidel teploty a CO2.

Reklama

Kombinuje vytápění a větrání do jednoho systému, protože jejich vzájemné propojení nabízí významné výhody. Kromě toho lze FOX AIR použít i pro chlazení u dvoutrubkového zapojení, kdy v létě do teplovodního výměníku proudí chlazená voda.

  • Bez nutnosti narušení původní fasády
  • Bez vzduchotechnických rozvodů
  • Rekuperace a vytápění v jednom
  • Vytápíme čerstvím vzduchem
  • Možnost napojení na stávající otopnou soustavu
  • Řízené větrání na základě koncentrace CO2
  • Plošné větrání místností

ČÁSTI ZAŘÍZENÍ


REKUPERÁTOR

Fox Air využívá tepelného výměníku speciálně vyvinutého pro obměnu tepla ve ventilačních systémech. Tepelný výměník umožňuje efektivní využití vzduchové energie pro topení i chlazení a tím pádem optimalizuje ventilaci a zdravé vnitřní prostředí. Tento proces předehřívání přiváděného čerstvého vzduchu tak dosahuje značných úspor energie na vytápění.

TEPLOVODNÍ TOPIDLO

Jednotka je vybavena drátěným celoměděným výměníkem FOXIS. Jeho drátěný oplet zaručuje originální přestup tepla s turbulentním prouděním vzduchu.

OCHRANA PROTI ZAMRZNUTÍ

Rekuperační výměník je vybaven ochranou proti zamrznutí. Během rekuperace v zimním období je tepelná energie předávána přiváděnému studenému vzduchu a může se tvořit kondenzát, který je shromažďován ve speciálně navržené vaně. Proud čerstvého přifukovaného vzduchu pomáhá k vypařování kondenzátu z vany a přivlhčuje vnitřní vzduch. Elektronická ochrana proti zamrznutí rekuperačního výměníku zabraňuje zamrzání kondenzátu při velmi nízkých teplotách ve vnějším prostředí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.