logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Jarní počasí již alergiky ohrožovat nemusí

Chcete vést zdravý život? Pak musíte dýchat i zdravý, ideálně čerstvý vzduch! Ale co když je právě jaro a vy jste alergici? I tak je to možné… Společnost KORADO, a.s. totiž představuje jednoduchý, avšak efektivní způsob přívodu čerstvého vzduchu do vašeho obydlí, a to pomocí lokálních větracích jednotek s rekuperací. Ať kvetou stromy či ovzduším létají pyly, lidé s alergiemi budou alespoň doma v naprostém bezpečí!

Užívejte si pohodu bez kompromisů

Jaro je v plném proudu, a i když jste alergičtí na kvetoucí stromy, rostliny či trávy ve vašem okolí, tak doma si můžete užívat čerstvého vzduchu. Ještě donedávna bylo jediným řešením, jak provětrat místnosti domu, jednoduše otevřít okna. Jenže ta jsou nebezpečná, pokud se v domácnosti nachází malé děti či domácí mazlíčci, a hlavně jsou přímo ideální pozvánkou pro zloděje, otravný hmyz, venkovní zápach, prach nebo smog, ale hlavně pyly! Jistě i vy znáte ten pocit, kdy otevřete okna, že najednou začnete kašlat, kýchat či vám otečou oči… Tomu je konec! Nejen alergici, ale všichni lidé, kterým záleží na vlastním zdraví, si do svých domovů pořizují lokální větrací jednotky s rekuperací!

Nejen na vesnici, ale i život ve městě je díky nim jednodušší. Je zbytečné dodávat, jaký venkovní hluk (i v noci) jste si i po otevření okna na ventilaci, vpouštěli do své ložnice… Rekuperační jednotka tlumí venkovní hluk, navíc řízené větrání, na rozdíl od toho neřízeného (okny), zajišťuje dostatek čerstvého vzduchu podle aktuální potřeby, bez okolních vlivů a škodlivých látek. Navždy se můžete rozloučit s plísněmi či bakteriemi.




A to není vše, jednotky mají další výhody…

Výrobci lokálních větracích jednotek s rekuperací dbali na to, aby s větráním nebylo spojeno plýtvání teplem, proto jednotky obsahují tzv. „rekuperaci“. Ta odvádí znečištěný vzduch z místnosti větrací a rekuperační jednotkou ven. Jednotka přitom zachycuje teplo a ve výměníku ho předává čerstvému nasátému vzduchu, který vpouští do místnosti. Interiér se tak zbytečně neochlazuje a již jednou získané teplo je perfektně využito. Příchod a odchod vzduchu je odváděn současně, čímž je maximálně eliminováno „zbytečné“ větrání či zvýšená spotřeba energie. Tento moderní způsob větrání je plně v souladu s novým nařízením o snižování energetické náročnosti budov.

Lokální větrací jednotky KORASMART lze dodatečně velmi flexibilně integrovat do stávajících budov. Jejich moderní design zajistí, že zapadnou do každé místnosti domu, ať se jedná o obývací pokoj, ložnici, koupelnu či kuchyň. Velmi populární je pořizování jednotek i do administrativních budov (školy, kanceláře, nemocnice atd.), neboť nevyžadují výměnu oken a rozsáhlé zásahy do instalací. Každého investora navíc přesvědčí, vedle velmi příznivé ceny, také obzvláště rychlá a snadná montáž.


Společnost KORADO, a.s. nabízí velké množství lokálních větracích a rekuperačních jednotek, více informací získáte na www.korado.cz


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.